ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY
Budaörs
FŐOLDAL ALAPVETŐ TUDNIVALÓK DÍJTÁBLÁZAT ELÉRHETŐSÉG

Energetikai tanúsítvány rendelhető:

Szolgáltatási területünk: Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Budakeszi
valamint: Páty, Herceghalom, Etyek, Bicske, Telki, Zsámbék

Mielőtt megrendelné a szolgáltatást, javasoljuk, hogy tekintse át a kivételek listáját, a felsorolt esetekben ugyanis a jogszabály mentességet biztosít a tanúsítvány elkészítésének kötelezettsége alól.

Nézze meg árainkat »

Ha olyan egyedi kérdése van, amelyre nem találja meg a választ ezen az oldalon, várjuk érdeklődését e-mailben vagy telefonon!

1

IDŐPONTOT EGYEZTETÜNK ÖNNEL

Felvesszük az ingatlan adatait és keresünk egy kölcsönösen megfelelő időpontot a helyszíni megtekintéshez.

2

FELMÉRJÜK AZ INGATLANT

A helyszíni felmérés körülbelül 30 percet vesz igénybe.

3

KIÁLLÍTJUK A TANÚSÍTVÁNYT

Az elkészítés ideje 2 munkanap, a dokumentum átadásának időpontját előre egyeztetjük.

Az energiatanúsítvány az ingatlan energiafogyasztását becsüli meg, és egy referencia skálán ábrázolja. Segítségével az ingatlant keresők pontos műszaki adatok birtokában mérlegelhetnek energiafogyasztási szempontokat a választási folyamat során.

Mikor van szükség az energetikai tanúsítványra?

A 176/2008. (VI. 30.) kormányrendelet alapján az alábbi esetben:

Kinek a feladata az elkészíttetése?

A jogszabály szerint az eladó feladata biztosítani, hogy az ingatlan rendelkezzen érvényes tanúsítvánnyal. Ha egy korábban elkészült minősítés rendelkezésre áll, nem kell újat készíttetni, feltéve hogy nem változtattak az ingatlanon.

Budaörs

Működési területünk központja Budaörs. A tanúsított épületállomány nagyrészt családi- és társasházas, de más ingatlanokat is rendszeresen minősítünk. Budaörs területén fixen meghatározott áron végezzük a tanúsítványok készítését, melyeket részletesen megtekinthet árlistánkban. Az elkészült szakvélemény egyeztetéssel személyesen átvehető a városban.

Törökbálint, Biatorbágy, Budakeszi

Kiszállási díj nélkül, az ártáblázatban megtekinthető díjakon rendelhető meg szolgáltatásunk Törökbálinton, Biatorbágyon és Budakeszin valamint a közeli településeken is: Pátyon, Herceghalmon, Etyeken, Bicskén, Telkiben, Zsámbékon. A járási községek összlakossága a hetvenezer főt is eléri, vállalkozásunk ügyfélköre döntően erről a területről érkezik.